Trener FK Sarajevo pred utakmicu sa turskim klubom

Ješić: Pokazat ćemo Galatasarayu pravo lice

Danas je u prostorijama FK Sarajevo održana konferencija za medije povodom sutrašnje prijateljske utakmice sa turskim velikanom Galatasarayom. 

Pred utakmicu koja će biti odigrana na stadionu "Asim Ferhatović-Hase" prisutnim novinarima obratili su se trener Miodrag Ješić i Haris Duljević, koji su složni u tome da navijače očekuje pravi spektakl. 

"Ovo će biti prava prijateljska utakmica, dolazi na nogometni gigant i sigurno ćemo ih dočekati na pravi način. Na terenu ćemo pokušati pokazati pravo lice i odigrati utakmicu kao da je prvenstvena. Svi igrači će dobiti priliku za igru i da osjete atmosferu te pokažu kvalitet", istakao je Miodrag Ješić. 

Trener tima sa Koševa u utakmici protiv Galatasaraya neće moći računati na nekoliko igrača.

Nedostaju nam Kadušić, Herić, Benko, Velkoski, te Alispahić i Purić koji su od ranije povrijeđeni. Stepanov radi po posebnom programu", dodao je srbijanski trener. 

Haris Duljević ističe da će FK  Sarajevo ići na pobjedu.

"Rezultat jeste bitan i naravno da idemo na pobjedu. Želimo se pokazati u što boljem svjetlu. Galatasaray u Sarajevo dolazi bez glavnih igrača, ali bez obzira oni u svojim redovima imaju vrhunske nogometaše i sutrašnja utakmica će biti istinski spektakl", zaključio je Duljević.

Podsjećamo, utakmica između Sarajeva i Galatasaraya na rasporedu je u 18:30 sati. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.