Handanović: Poraz neće ostaviti traga na Inter

Tužan zbog eliminacije

Handanović: Poraz neće ostaviti traga na Inter

Fudbaleri Intera završili su svoju priču u Ligi šampiona.

Nerazzurrima je za prolaz u narednu fazu bila potrebna pobjeda nad Barcelonom, koja je već osigurala prvo mjesto, no na svom San Siru na kraju su poraženi s 2:1.

Svoj put Inter će tako nastaviti u Evropskoj ligi, a u taboru italijanskog tima vjeruju kako sinoćnji poraz neće utjecati na njihove igre u Serie A.

"U drugom poluvremenu nismo uspjeli da postignemo gol, imali smo šanse, ali smo se ispromašivali. Znali smo da će Barcelona igrati na kontru. Dali smo sve od sebe, sada moramo ići naprijed", izjavio je Handanović za Sky Sport Italia, pa potom dodao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Poraz boli, ali ne smatram da će utjecati na naše igre u prvenstvu. Prije božićne pauze imamo dvije utakmice...", ističe slovenski golman.

Što se tiče prvenstva, Inter je vodeći sa 38 osvojenih bodova.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi