Totti postao agent, već ima i prvog klijenta
EPA

Legenda Rome u novoj ulozi

Totti postao agent, već ima i prvog klijenta

Legendarni napadač Rome Francesco Totti kreće u novu avanturu.

Po završetku karijere Totti je jedno vrijeme bio u rukovodstvu Rome, no u međuvremeno taj posao je napustio i okrenuo se onom - menadžerskom.

Totti u proteklim mjesecima pokrenuo agenciju i uveliko traži mlade i perspektivne fudbalere koji bi mogli 'harati' u budućnosti, a mediji u Italiji pišu da će njegov prvi klijent biti - Sebastian Esposito.

U pitanju je 17-godišnji fudbaler Intera koji je ove sezone već imao priliku odigrati nekoliko utakmica za prvi tim, a navodno bi saradnja između dvije strane trebala biti ozvaničena do kraja tekuće godine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Eventualni ugovor neće utjecati na Espositovu budućnost u Interu. On će uskoro potpisati novi ugovor s Interom, pišu italijanski mediji.

Jedan od Tottijevih partnera u ovom projektu je agencija 'Stellar Group' koja među svojima klijentima od ranije ima zvijezde kao što su Gareth Bale, Saul Niguez...

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi