Handžić: Bolji smo od Čelika

Optimizam u redovima bordo momčadi

Handžić: Bolji smo od Čelika

Juniori Sarajeva danas igraju prvi finalni susret prvenstva BiH, a protivnik im je kao i prošle godine ekipa Čelika. Sarajevo ima već osvojen Kup, pa su očekivanja u taboru bordo momčadi i pred finalni duel prvenstva jako velika.

"Opet smo ponovili uspijeh od prošle godine i uspjeli smo se plasirati u finale našeg prvenstva, samo što sada imamo veće ambicije. Iskusnij smo za jednu godinu, i sve ćemo dati da osvojimo prvenstvo. Po mnogima mi smo trebali biti i prošle godine šampioni, ali su nas više sile spriječile u tome. Iako smo i tada nadigrali Čelik na Bilinom polju, sudija nas je oštetio i izgubili smo prvenstvo. Siguran sam u naš kvalitet i smatram da smo bolja ekipa od Čelika, te da će titula doći na Koševo", rekao je za SportSport.ba Kenan Handžić.

Handžića mnogi stručnjaci smatraju za najvećeg talenta na Koševu, koji je kod Varešanovića već debitovao za prvi tim, pa smo ga pitali kakva su njegova očekivanja u narednom prvenstvu.

"Ispunila mi se velika želja kada sam debitovao za prvi tim. Niko nije bio sretniji u tim momentima od mene i nadam se da sam opravdao povjerenje koje mi je ukazao naš šef Mirza Varešanović. Sada sam potpisao ugovor sa svojim najdražim klubom, i nadam se da ću dobiti još veću priliku u narednom prvenstvu. Imam veliku želju da nastupim pred punim sjeverom, i nadam se da ću našim vjernim navijačima u narednoj sezoni donijeti mnogo radosti", zaključio je Handžić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.