Handžić ponovo u Premijer ligi BiH?

Bivši igrač Sarajeva na meti Mladosti

Handžić ponovo u Premijer ligi BiH?

Nekadašnji mladi reprezentativac BiH Kenan Handžić (27) sve je bliže povratku na premijerligaške terene.

Handžić je postao slobodan igrač nakon što mu je nedavno istekao ugovor sa luksemburškim prvoligašem Titus Petingenom, a svoju karijeru će, po svemu sudeći, nastaviti u Premijer ligi BiH.

Ovaj 27-godišnji vezista na stolu ima nekoliko ponuda, a prema nezvaničnim informacijama jedan od zainteresovanih klubova je i Mladost, čiji čelnici već sada rade na rješavanju igračke križaljke.

Nije isključen također ni povratak u Olimpik, čiji je Handžić dres prethodno nosio u periodu od 2014. do 2016. godine, pogotovo ukoliko sarajevski tim izbori povratak u elitni rang bh. fudbala.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Handžić je pored Olimpika u našoj zemlji još imao priliku igrati za Sarajevo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi