5

Komentari (5)

BogatiDijasporac
Tako to radi zahvalna gospoda. I pored toga sto je Lewa 'zeznuo' BvB, ljudi ispadaju fer i korektni. Dzaba Bayernu lova i prestiz kad su seljaci.
axel42
Hahahah ti haman slabo pratiš istoriju Bayerna. Svaku svoju legendu su ispratili na adekvatan način plus svaki od njih dobio oproštajne utakmice. Neradi se ovdje što je ovaj otišao nego na koji način je to učinio. On i njegov agent. Neide to tako gospodine. Nego možete li kako registrovati te igrače koje ste papreno platili? Imali se još šta prodati od kluba?
Bayern da nije pomogu tu gospodu prije par godina ta gospoda bi igrala danas u trecoj Bundesligi a ti sto prezires dominaciju Bayerna bogami tu ti nema pomoci. Moraces trpit jbg
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.