8

Komentari (8)

Alemka3012
Nikad ne treba Bayern da se otpisuje oni su jaki psihom i mentalitetom pa samo se sjetite protiv uniteda kad su ih prošli... bice svega
Jupp
Već slave prolaz Pariza, a zaboravili su da su tako slavili prolaz protiv Barse 2017 kad ih je Pariz dobio 4:0, pa Barsa u uzvratu obrisa pod sa njima sa 6:1! PSG nije ekipa koja ima pobjednički mentalitet, ali Švabu otpisati jer ima samo jedan gol zaostatka je smiješno. Bayern prolazi 100%!!!
zajid08
Bajern igra previse ofanzivno i osjetljivi su na kontre. To im je prosle godine prolazilo, ove godine imaju problema. Kad fali jedan Lewandovski onda fale i golovi. To je tako...Mada je za uzvratnu utakmicu sve jos otvoreno, bez navijaca nije neka prednost kada igras kod kuce. Sanse zu 50/50.
Sloboda
Ove godine odbrana ko *****, zbog toga primaju mnogo golova, ali idemo dalje nadam de da će Bayern dobiti 3:1 u revansu i proći...mia san mia
miki30
Trener treba biti zadivoljan ekipom. Jeste da su izgubili, ali način na koji su igrali bio je fenomenalan. Neke ekipe bi se izgubile ko rezultata 0 : 2 a Bayern super odreagovao.
Jadnimi
Svaka ćast treneru, poštena izjava
Bulle
Nemogu da vjerujem da je Sule poceo utakmicu i Dejvis na klupi... Sule je prespor a Dejvis i u odbrani i naprijed dobar, ako se vrati Levandovski do revanša biće gusto Bayern je bolja ekipa definitivno.
krems_krems12
Prevelik je izostanak Lewandowskog. Da je sinoc bio, onakvoj odbrani PSG-a sigurno bi dao hat-trick
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti