20

Komentari (20)

krems_krems12
Bayern dugo vremena nece imati boljeg strucnjaka od Flicka
user1599499530
Sto taj flik nista prije u zivotu nije napravio, potrefilo mu se da uzme bajern na vrijeme i osvojio ligu prvaka i sad je on strucnjak, mudo je on moje.
krems_krems12
Kovace je imao isto vrijeme i iste igrace pa je od Frankfurta primio 5 komada, patio se sa Olympiacosom itd. Nije mala stvar u jednoj sezoni osvojiti 6 trofeja, neki to ne mogu na igrici ostvariti
CD84
Uvijek su imali ista pravila za sve trenere,ako se jedan Henkes,Gvardiola, Anceloti nisu petljali u taj dio sto bi to dali nekom trenercici koji se pojavio slucajno,zivi bili pa vidjeli sta ce napraviti negdje drugo!
user1583752673
Hvala na svemu Hansi!
miki30
U Bayernu je vrlo teško biti trener. Isto kao naprimjer u Realu. Sve osim prvog mjesta je za njih neuspijeh. Flick je imao dobre rezultate, ali tamo se istrošis nakon jedne, ili dvije sezone. Jednostavno nesmiješ izgubiti, odmah te razapinju i mediji i razni experti, bivši igrači, svi redom. Vrlo zahtjevan posao, uvjek si u centru pažnje. Guardiola, Heynckes, Van Gaal, Trappatoni sve same legende ali 3 godine maximalno izdrže.
Mahatma.Barbie
Preuzima reprezentaciju nakon završetka EP. Živi bili pa vidjeli.
Fele
Čim je počela priča oko reprezentacije znao sam da je ovo gotova stvar. A kasnije se nažalost odrazilo na rezultate.
user1604593678
Politika kluba je da uprava dovodi igrace a sta radi trener,samo trenira postavlja taktiku.Kako jedan trener moze postavit taktiku ako mora stavit igraca kojeg nije on doveo i koji se ne uklapa u njegov sistem igre,apsolutno bezveze.Ne kazem da sportski direktor nebi trebao dovodit ali trebao bi se nesto pitati i trener koji vodi ekipu.
muratbey
Po meni je to ok jer trener je tu od danas do sutra, skrsi 200 mil i ne osvoji nista, dodje drugi i kaze necu ja ove igrace?
MaDaj
Take I jeste najbolje... nekada davno kad je trener vodio klub 10 godina a igrači kupovani za žvaku moglo se reci da on može dovoditi igrače koje želi .. danas kada se treneri mijenjaju svako 3-4 godine nema smisla da oni bacaju višemilijunske cifre na igrače koji će biti istjerani iz klub dolaskom novog trenera... još uz to dodaš da klubovi imaju cijele timove koji razmatraju igrače sirom svijeta... šta trener ima?
vence
i sta ce kad dodje iduci trener.. sve prodato oo pravoto ekipu za sebe?
MaDaj
@vence u tome i jeste poenta.. kada dodje novi trener njemu je pokazan projekt tokom njegovih pregovora... dakle predstavljen mu je igrački kadar, objašnjeno mu je koliko novca klub ima na raspolaganju za dovođenje igrača i predstavljeni su nekih od mogućih pojačanja... trener tada donosi odluku dali želi preuzeti tim ili ne... ima puno vise smisla nego pelegrini dodje u city i kupi Bonya, Kenny Dalglish kupi carolla koji je kada se uzme u obzir inflacija koštao Liverpool 100 (današnja cifra)... i treneri se smijenjeju godinu dana kasnije a vnago ostaju u rukama sljedećeg ...
bavarac28
Sretno majstore!!
ghast0
Neš nad Bošnjom
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.