Haos u Holandiji: Opća tučnjava na terenu uz jednu komičnu scenu

Fudbaler greškom udario saigrača

Haos u Holandiji: Opća tučnjava na terenu uz jednu komičnu scenu

Iz Holandije nam danas stiže snimak nesvakidašnje tučnjave koja je izbila nakon završetka utakmice Go Ahead Eaglesa i De Graafschapa.

Meč je okončan pobjedom De Graafschapa rezultatom 4:0, a nakon susreta je uslijedio rijetko viđen haos kada su domaći huligani preskočili ogradu i napali gostujuće fudbalere koji su slavili pobjedu.

Redari su pokušali zaustaviti navijače, ali nastao je opći metež na terenu i u tom ludilu je viđena prilično komična scena kada je fudbaler De Graafschapa, želeći da udari huligana, greškom udario svog saigrača u glavu i oborio ga na teren.

Navijači Eaglesa su nastavljali utrčavati u teren i zaista je teško riječima opisati sav taj haos koji se odvijao na terenu. Ruku na srce, neke situacije su izgledale tako da se "ne zna ko pije, a ko plaća".

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi