7

Komentari (7)

magistar
Svugdje je tako samo sto kriju i igraju na silu zarad love. Bih i jos 10ak zemalja su uradili ono sto je bilo neminovno i sto su morali svi. Nadamo se da u avgustu necemo pricati o ovom i da ce virus biti obicna prehlada
hzsg
Gdje su sadaovi zagovornoci koji su svim silama pokusavali da izvrse pritisak da se naša nogomoetna liga nastavi. BILO BI ISTO TOTALNI HAOS I PTAVNI VAKUM. Zato gospodinu Šeranicu treba odati veliko priznanje i petnoj odluci. A vi drugi što ste sasipali drvlje i kamenje molim vas da idete u mišije rupe i nastavite kmecati.
E.Car
@hzsg glupane, džabe tebi objašnjavati, stvar je u protokolu gdje su poslali komplet ekipu u karanten a nisu morali ako nisu pozitivni na testu. Zatucani medicinar donese protokol i imaš problem, moderni kod svaba nađe način, a naše ne bih komentarisao. Dokovic je sve objasnio!!!!
E.Car
@hzsg debilu u profesionalnom fudbalu ne možeš koristiti metodu iz 17 stoljeća za borbu protiv pandemije, ne u 21 stoljeću. Tu gdje se vrte velike pare imaš testove koji to mogu da spriječe širenje zaraze a ne metodom koja se koristi za šire narodne mase. Edukuj se pa ćeš vidjeti da si ti zatucan jer ja znam šta pišem. Hajde što te boli guzica od 8 komada ali koristi barem malo taj pileci mozak.
E.Car
@hzsg krezubi pitaru uhvati se knjige možda nešto i naučiš.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.