Haos u Ženevi, bijesni Tosun zbog porodice krenuo na navijače

Na meču Tunis - Turska

Haos u Ženevi, bijesni Tosun zbog porodice krenuo na navijače

Edmir Škorić

Cenk Tosun očigledno nije mogao da sluša provokacija s tribina, pa je i sam odlučio da reaguje i uzvrati.

Tunis i Turska u Ženevi igraju prijateljski meč, ali on je umalo prekinut u 60. minuti.

Nakon što je Tosun dao gol, neko je neko zapaljivo sredstvo bacio prema njegovoj porodici na tribinama, a onda je krenula rasprava između grupe navijača i Tosunove porodice. U sve se umiješao napadač Evertona, koji je s terena pratio šta se dešava na vrhu tribine.

Jasno se vidi da ga i saigrači teško uspijevaju smiriti. Dobio je crveni karton, ali kako se radi o prijateljskom meču, zvijezda Evertona je ostala u igri.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Tosun je u 54. pogodio s penala za vodstvo Turske, ali su kasnije Tunižani došli do preokreta, a meč je završen rezultatom 2:2.

Top Komentari

Medo-Brundo
Cuj crveni a ostao u igri. Kakve veze ima sto je prijateljska..
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi