Harba pogodio u pobjedi Jihlave

Harba strijelac

Harba pogodio u pobjedi Jihlave

M. Šljivak

Fudbaleri Jihlave savladali su u 23. kolu češke Gambirnus lige Mladu Boleslav s 2:1, a pogodak za domaće je postigao Haris Harba.

Do vodstva je domaći tim stigao u 33. minuti susreta. Jungr je pogodio na asistenciju Vaciluk za prednost od 1:0, što je bio rezultat nakon prvih 45 minuta susreta. 

Nakon pet minuta igre u nastavku. Harba je pogodio za vodstvo Jihlave od 2:0, da bi Kores u 61. minuti utakmice pogodio za smanjenje rezultata na 2:1..

Do kraja se rezultat nije mijenjao, a Harba je igrao do 89. minute. Jasmin Šćuk je kod Mlade Boleslav igrao do 64. minute.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.