Harba potpisao za turski Erzurumspor

U novom klubu

Harba potpisao za turski Erzurumspor

Haris Harba i zvanično je potpisao ugovor sa turskim drugoligašem Erzurumsporom. 

Nakon što je raskinuo ugovor sa ekipom Bucheona iz Južne Koreje, ovaj 29-godišnji bh. internacionalac je prihvatio ponudu iz Turske i potom se priključio klubu po imenu Büyüksehir Belediye Erzurumspor. 

Harba je, kako je potvrdio za SportSport.ba, sa ovim klubom potpisao ugovor na dvije godine. 

U narednu sezonu Büyüksehir Belediye Erzurumspor inače ulazi sa velikim ambicijama, odnosno s ciljem da napadne vrh tabele, što uostalom potvrđuje i činjenica da je ovog ljeta u klub stiglo gotovo 15 novih igrača. 

Tokom karijere Harba je u prošlosti imao priliku još igrati za Sarajevo, Olimpic, Hradec Kralove, Jihlavu, Zlin, Spartak iz Trnave... 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi