Hareide: Protiv BiH smo bili očajni u drugom poluvremenu

Danski selektor poručuje

Hareide: Protiv BiH smo bili očajni u drugom poluvremenu

Selektor reprezentacije Danske Age Hareide bio je razočaran izdanjem svojih fudbalera u drugom poluvremenu utakmice protiv Bosne i Hercegovine.

Naša reprezentacija je slavila boljim izvođenjem jedanaesteraca, nakon što je regularnih 90 minuta okončano rezultatom 2:2. Problem za Dansku predstavlja to što je ova selekcija do 51. minute imala prednost od 2:0...

"U prvom poluvremenu smo odigrali dobro. Kontrolisali smo utakmicu i vodili sa 2:0. Činilo se da ćemo pobijediti, ali smo u drugom poluvremenu bili očajni, ali i umorni", rekao je selektor Danske Age Hareide, te dodao:

"Fudbal je čudna igra. Nismo mogli zadržati loptu u trenucima kad smo imali igrača više u polju, a to dovoljno govori".

Danska će svoju drugu i posljednju utakmicu na Kirin Kupu odigrati sa Bugarskom u utorak (9:00).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije