Hari Vukas nakon blamaže u Ugljeviku: Sramota me zbog ovog!

Trener HŠK Zrinjski

Hari Vukas nakon blamaže u Ugljeviku: Sramota me zbog ovog!

M. Šljivak

Zrinjski je danas doživio pravi šok.

Mostarski Plemići poraženi su na gostovanju kod Zvijezde 09 sa 2:0 i postali su prvi tim kojeg je ova ekipa pobijedila ove sezone.

Trener mostarskog tima Hari Vukas ističe da ga je sramota zbog današnjeg nastupa njegove ekipe u Ugljeviku.

"Od prve minute su bili željni da naprave nešto, a mi smo bili sve suprotno. Zvijezda je u 20 minuta imala pet-šest udaraca. Nismo zaslužili ništa više od ovoga. Izvinjavam se svima koji vole Zrinjski za ovo danas. Sramota me je. Ne umanjujem pobjedu domaćina, ali Zrinjski ima svoj nivo i renome i sebi ovo ne smije dopustiti. Razočaran sam i nema potrebe ništa više govoriti", istakao je Vukas.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zrinjski u narednom kolu čeka ekipu Tuzla Cityja.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pipun
Cuj sramota!? Sta si umislio da ste neko i nesto. Borit ces se ti za opstanak.
3 2
user253
Iskoristili svoju njivu umjesto terena i sa dva gola glavom uspjeli pobijediti Želju, a sad su pokazali protiv fenjeraša pravo lice - ufurali se misle sami će se golovi davati od sebe. Malo sutra.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi