Zrinjski se patio, pa zabio četiri gola

Hari Vukas: To je jednostavno nogomet

5

Komentari (5)

Ludilo_brale
Svaka čast na drugom pol. , kad bi se tako igrala cijela utakmica nitko ne bi mogao parirati ovoj igri . Al dobro , tek je se okrenulo prvenstvu tako da ce biti igra iz kola u kolo biti sve bolja . Čestitke Hariju i momcima .
magistar
To je fudbal. Zato je zanimljiv. Borac iz 10 šansi 0 golova, Zrinjski iz 10 šansi 4 gola. Borcu doduše poništen čist go, i ako ih išta može ohrabriti to je ponašanje igrača kod 0:3 i želja da se dadne gol. Zrinjski je prava ekipa, kad im ništa ne ide, imaju par individualaca koji čarolijama unište protivnika.
Mazi
Svaka tebi čast na tolikom strpljenju ...
magistar
Od 11 do 19. kola Borac ima idealan raspored i dva puta po dvije kuć zaredom, te ako nastave sa uzlaznom formom i ne uđu u međusobna trvenja, vrlo lako mogu popraviti sve jer jedini pravi kiks od sad je onaj protiv Mladost.
Mazi
Sve to stoji , ali ... 7 kola ista formacija koja ne pije vode , igra nikakva , jel do trenera ili igrača ? Više je do taktike nego do njih . Vujaklija predstavljen kao golgeter , ali nema njemu ko loptu poslati da postigne taj go . Loš trener , šta je sa Krupom bilo . Loš , loš ...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.