16

Komentari (16)

Neprilagodjeni
Samo naprijed Dila, trazi svoje i ne popustaj. Znas i sam sta si prosao dok si bio u celiku.
Zenicanin
Da su to neki igraci pa hajd
user1571956549
Gasi Celik nek mu ni sjeme ne ostane hahhahahaa
Brazuka
klosaru dilavere doces na kafu i samar dobit majmune
Neprilagodjeni
Sta ces ti levatino, probaj ti radit negdje dvije godine u firmi dzaba pa ces vidijeti kako je.. kakvi ste vi ****ari to je strasno.
Samoiskreno
Niko bolje nije unovčio turcina kriminalca od Harisa Dilavers
Samoiskreno
e moj dilaveru harise valja prolazit carsijom a svi glavu okrecu naplacujes i ono sto si dobio i sto nisi. valjao ti je turcin da krijumcarite vise nego hl****
Neprilagodjeni
Sta bolan pricate cuj hoce da naplati i sto je dobio i sto nije ne znam samo odakle vam te price kreteni jedni. Turci bili u klubu varali, nista skoro nisu isplacivali normalno da ce se nakupit za dvije godine duga koliko hoces a dilaver hvala bogu nije igrao za 1000 nego za 3-4 hiljade mjesecno pa skontaj koliko je to za dvije godine kad se na isplacuje. Debili jedni glupi
redbull
Aj dilaveru sjasi sa komentara kad se sve zna kako je bilo.
sanel1988
Harisee obe slomio dabogda
kaskada24
Trebo si Dilaveru na 80 namirit, čupaj odakle god možeš, kud će ti duša...
phillies
Ma ****m vam mamu, to mozete samo da dobijete.
blabla96
DILA ****ETINO
redbull
Hljeb te yebo, jel ovo halard i alaba igrali u Čeliku. Prisjelo vam to sve, posteno ih niste zaradili to je sigurno. Yebali vas turci u supak, a fol sve zenicka djeca. Nek vam se potomci stide sta ste radili.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.