Haris Duljević će morati da potraži novi klub

Ima ugovor, ali Nimes ne računa na njega

Haris Duljević će morati da potraži novi klub

M. Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Haris Duljević (26) morat će potražiti novi klub ovog ljeta.

Rukovodstvo Nimes je, prema informacijama iz Francuske, poručilo 26-godišnjem fudbaleru da se na njegove usluge više ne računa i da može potražiti novi klub.

Duljević je u redove francuskog kluba stigao u ljeto prošle godine za milion eura iz Dynamo Dresdena. Međutim, nije se nametnuo i klub nema namjeru da ga zadrži u svojim redovima.

Problem Nimesu predstavlja ugovor kojeg bh. fudbaler ima. S njima je vezan do ljeta 2022. godine, ali klub čini sve da se saradnja završi ovog ljeta.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Gotovo je sigurno da bh. fudbaler neće nositi dres Nimesa naredne sezone, a ostaje nam da vidimo gdje bi mogao nastaviti karijeru.

Duljević je prošle sezone često bio van tima. Upisao je 17 nastupa u svim takmičenjima i upisao je tri asistencije.

Top Komentari

Austinpowers
prema najnovijim informacijama za njegov potpis se bore argelini i mahala podruznice malta
7 0
Benjamingst
Momak je dobar za 20 minuta I klupa...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije