Haris Duljević i naredne sezone u Ligue 1

Predsjednik otklonio dileme

Haris Duljević i naredne sezone u Ligue 1

Midhat Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Haris Duljević (26) i naredne sezone će igrati u francuskoj Ligue 1.

Iako se u prethodnom periodu dosta govorili kako će on nakon loše sezone napustiti Nimes, to se prema riječima klupskog predsjednika Ranija Assafa neće desiti.

U intervju za radio Raje, prvi čovjek Nimesa je samo kratko saopštio kako 'Duljević neće otići' i da će i dalje nositi dres njegovog kluba.

Na bh. fudbalera se dakle računa u narednoj sezoni. Na njemu je da popravi utisak nakon loše prve sezone i da se izbori za svoj status u ekipi.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Duljević je, podsjetimo, pojačao Nimes u ljeto 2019. godine. Stigao je iz Dynamo Dresdena i u 17 nastupa prošle sezone upisao je tri asistencije.

Ipak, u drugom dijelu sezone je ispao iz ekipe. Nije previše igrao i često je utakmice posmatrao s tribina. Očigledno je ipak da mu u klubu još uvijek vjeruju i dobit će još jednu šansu da pokaže šta zna.

Top Komentari

Penderinos
Vidim da ste loše informirani , Nimes je ispao u drugu ligu
0 4
Arnel925
Dobar igrač. Malo vise da se da fudbalu samo. Završnica prošle sezone mu je bila nula. Da je tu opasni bio bi igračina.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi