Gdje će Haris Duljević igrati naredne sezone?

Vratio se u Nimes, ali...

Gdje će Haris Duljević igrati naredne sezone?

E. Škorić

Bh. reprezentativac Haris Duljević (26) trenutno je u Francuskoj, vratio se u Nimes, ali je nepoznanica gdje će igrati naredne sezone.

Duljevića je Nimes prošlog ljeta doveo za milion eura iz Dynamo Dresdena, ali nakon samo godinu dana francuski klub je navodno spreman da ga proda, ali je pitanje u kojem klubu će bivši igrač Sarajeva nastaviti karijeru.

U međuvremenu, Duljević je objavio fotografiju na Instagramu s porukom: "Dobro je vratiti se".

Da li to možda znači da će ostati u Francuskoj unatoč navodima da će Nimes pokušati da ga se riješi ovog ljeta?

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Podsjećamo, on je protekli period karantina proveo u Sarajevu, a prošle sezone je sakupio 17 nastupa u Nimesu i upisao je tri asistencije.

Top Komentari

Miky007
Klasicni bek. Brz i prodoran, ima snagu i brzinu..Ko njega stavi u napad bas me zanima..Centarsut nula, zavrsnica nula, skok igra nula, efikasnost nula! I gdje je ovdje napadac? Na beku su Dulja Tito vjeruj mi, a poneku bi i centrirao!
10 2
Penderinos
Vrati se kuci u Sarajevo tamo ti ide najbolje, a usput ces igrati i ligu pravak ( možda protiv Barce, Chelsea, Bayerna, Juventusa...)
3 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi