Haris Duljević natjerao milionere iz Pariza da trče za njim

Fantastični potezi bh. fudbalera

Haris Duljević natjerao milionere iz Pariza da trče za njim

M. Šljivak

Dynamo iz Dresdena jučer je poražen od francuskog prvaka PSG-a u prijateljskom susretu sa 1:6.

Parižani su pokazali da su mnogo jači tim i na kraju su upisali uvjerljiv trijumf, a svakako vrijedni istaći da se u dresu njemačkog drugoligaša u dobrom svjetlu predstavio reprezentativac BiH Haris Duljević.

Nekadašnji igrač Sarajeva u centar pažnje je stigao u 11. minuti meča. Uzeo je loptu na sredini terena, prošao je nekoliko fudbalera PSG-a, ali je završnica bila slaba i šut je otišao pored gola.

Zaista je prava šteta što lopta nije završila u mreži, jer bi mu ovo defitivno bio jedan od najljepših pogodaka u karijeri.

Top Komentari

rifresh
tipični igrač za raju,za aplauz više,za uzdah sa tribina,igrač kojeg "pale" veliki klubovi gdje može pokazati svoju fizičku dominantnost i raskošni talenat.on je igrač za reala :=)
0 9
tuzlaak
Zasluzuje da igra u puno vecem klubu...
1 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi