Haris Duljević pratio vječiti derbi, pa se oglasio na Instagramu

Bodrio bivši klub

Haris Duljević pratio vječiti derbi, pa se oglasio na Instagramu

E. Čaušević

FK Sarajevo sinoć je kao gost slavio protiv ljutog rivala Željezničara sa 3:0.

Bordo tim je odigrao odličnu utakmicu na Grbavici i na kraju zasluženo stigao do ubjedljive pobjede od 3:0 i tako došao blizu osvajanja titule prvaka BiH.

Sarajevo je odigralo jednu od najboljih utakmica ove sezone, a sigurno da je igračima ovog tima posebno drago što se to desilo protiv najvećeg rivala.

Gosti su imali veliku podršku svojih navijača na tribinama, ali i pored malih ekrana. Bivši tim iz Njemačke je bodrio i bh. reprezentativac Haris Duljević koji se oglasio na Instagramu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

troša
Puno se slavi, ali mi nije jasno da se slušaju pjesme iz 68. Užasan papanluk i dokaz da su nam sportisti u rangu sa primitivcima, idiotima i debilima!
0 5
Reprezentativac
hahahahaha... sta sve ljude mori majko moja...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi