Haris Duljević se oglasio na Instagramu nakon što je saznao da je Hebibović teže povrijeđen

Pružio podršku bivšem saigraču

Haris Duljević se oglasio na Instagramu nakon što je saznao da je Hebibović teže povrijeđen

E. Čaušević

Fudbaler Sarajeva, Anel Hebibović, zadobio je tešku povredu proteklog vikenda u gradskom derbiju protiv Željezničara.

Bordo tim je poražen na svom terenu od ljutog rivala Željezničara sa 1:3, a da stvari budu gore ostali su i bez Hebibovića. Ovaj 29-godišnji igrač je jedna od najvažnijih karika u ekipe, ali za njega je ova sezona završena.

Hebibović je sredinom prvog poluvremena pokidao križne ligamente koljena, te će naredne sedmice na operaciju. Iz FK Sarajevo su potvrdili da će Hebibović van terena biti najmanje šest mjeseci.

Nakon što je potvrđeno da je Hebibović teže povrijeđen igrač Sarajeva je dobio prve poruke podrške. Naime, na Instagramu se oglasio bh. reprezentativac Haris Duljević koji je poželio brz oporavak svom bivšem saigraču.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Brz oporavak brate", poručio je Duljević.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije