Legenda Željezničara poručila Husrefu: Nikad im se više ne vraćaj!

Musemić dobio otkaz na klupi Sarajeva

Legenda Željezničara poručila Husrefu: Nikad im se više ne vraćaj!

Fudbalski klub Sarajevo sinoć je objavio da Husref Musemić više nije trener prvog tima.

Ova pomalo neočekivana odluka stigla je nakon poraza u derbiju od Željezničara (1:3), a iz kluba su poručili sljedeće:

"U ponedjeljak 02. decembra 2019. godine u poslijepodnevnim satima održana je hitna sjednica Upravnog odbora Fudbalskog kluba Sarajevo na kojoj je donesena odluka da se Husref Musemić, razrješava funkcije šefa stručnog štaba".

"Usred nezadovoljavajućeg kvaliteta igre koji je evidentan u posljednje vrijeme i u razgovoru sa većinskim vlasnicima upravljačkih prava, došlo se do zaključka da je klub došao do trenutka kada su potrebna nova rješenja u načinu vođenja prvog tima", saopšteno je.

Mnogo je komentara na ovakvu odluku iz bordo tabora, a svoje viđenje dao je i legendarni fudbaler Željezničara Bulend Biščević koji je poručio Husrefu da se više ne vraća na Koševo.

"Sretno Husrefe i nikad im se više ne vraćaj! Nikad boljeg neće imati...", poručio je Biščević preko Facebooka.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Musemić Sarajevo ostavlja na 2. poziciji Premijer lige sa jednakim brojem bodova koliko ima i prvoplasirani Željezničar.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

izvoristine
Svaka cast upravi. On je kao prvo losa osoba koja psuje gore od Vlaha a i nikakav strucnjak.
3 13
Manijak87
Slazem se u potpunosti. Kakvi amateri, otjerase covjeka koji ih je vratio u zivot prosle sezone, nakon debakla protiv Atalante. Ko je jos mogao ocekivati onakav oporavak i domaciju?
11 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi