Potvrđene crnje slutnje: Sarajevo bez Hebibovića do kraja sezone!

Stradali križni ligamenti

Potvrđene crnje slutnje: Sarajevo bez Hebibovića do kraja sezone! · Zvanično

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva proteklog vikenda doživjeli su poraz na svom terenu u gradskom derbiju protiv Željezničara (1:3) u meču 18. kola Premijer lige BiH.

Međutim, loše vijesti nakon meča protiv Željezničara nastavile su se za bordo tim. Naime, na ovoj utakmici sredinom prvog poluvremena s terena je morao izaći Anel Hebibović zbog povrede, a nakon što je odradio detaljne pretrage obistinili su se najgore sumnje.

Nalazi magnetom potvrdio je ono i na šta su iz doktorskog tima Sarajeva sumnjali, a to je da su pukli križni ligamenti koljena kako je SportSport.ba ranije pisao.

Iz FK Sarajevo nam je jutros potvrđeno da su nalazi pokazali ono čega su se pribojavali i pred Hebibovićem je sigurno duža pauza.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Igrač Sarajeva će naredne sedmice biti podgvrnut operativnom zahvatu, te će početi s rehabilitacijom.

Međutim, poznato je da je ovo jedna od najgorih povreda i kako stvari stoje Hebibovića nećemo više gledati na terenu ove sezone.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nedoni46
Hvala Krste i Benjamine što nam ga svojim vanserijskim kornerima povrijediste, a kvalitetniji je od vas dva zajedno.
12 0
SrcuDragaBojaPlava
steta, ipak je to covjeku hljeb...valjda ce se moci vratiti da igra fudbal.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi