Haris Hajdarević novi igrač FK Željezničar!

Potpisao jednogodišnji ugovor

Haris Hajdarević novi igrač FK Željezničar! · Zvanično

M. Šljivak

Haris Hajdarević novi je igrač FK Željezničar.

Kako je to SportSport.ba i najavio, 22-godišnji fudbaler se priključio timu sa Grbavice i predstavljat će veliko pojačanje za ostatak sezone.

Hajdarević je sa Željezničarom potpisao ugovor na godinu dana, a u klub se vraća nakon nekoliko mjeseci u turskom Bolusporu.

Mladi veznjak je presretan zbog povratka na Grbavicu i to nije krio.

"Naravno da sam presretan zbog povratka u Želju. Ovo je moj klub, plava je moja boja, Grbavica je moj dom i jedva čekam da ponovo zaigram pred navijačima", rekao je Hajdarević za zvaničnu stranicu kluba i dodao je:

"Ono što mogu obećati je maksimalno zalaganje na treninzima i utakmicama jer Željin grb i navijači to zaslužuju. Hvala stručnom štabu i rukovodstvu kluba na povjerenju, a o ostalom želim pričati na terenu", kazao je Hajdarević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za Željezničar je Hajdarević odigrao 79 utakmica i postigao tri gola. U januaru ove godine prešao je u Boluspor, a ranije je igrao i za tuzlansku Slobodu.

Hajdarević je prošao omladinske selekcije Olimpika i Željezničara.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Qwertz1
zamisli lik se.nije mogao dokazati u drugoj turskoj ligi a 22godine.ima
7 6
BordoBijeli
Nije mogao igrati u ekipi koja je medju najgorima u 2.Turskoj ligi....7 mjeseci,5 nastupa(naravno,nijedan od prve minute).Igraci koji ne mogu nigdje igrati dodju u PL BiH i sjete se kluba u kojem su ponikli.Rijetko se bas desi da u nasu ligu dodje zvucno ime i dobro se pokaze.Bodul jedini ide dobrim putem.A osim njega jedino se Bilbija u Zrinjski vratio da valja
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi