Haris Hajdarević novi fudbaler Boluspora!
Foto - Boluspor

Haris Hajdarević novi fudbaler Boluspora! · Zvanično

M. Šljivak

Haris Hajdarević novi je fudbaler Boluspora.

FK Željezničar i turski drugoligaš realizovali su transfer 22-godišnjeg veznog fudbalera, a posao je sa obje strane zvanično potvrđen.

Hajdarević tako napušta Željezničar gdje je u karijeri odigrao 79 utakmica i postigao je tri gola. U protekloj polusezoni odigrao je 17 susreta.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"FK Željezničar zahvaljuje se Hajdareviću na profesionalnom odnosu i dostojnom predstavljanju dresa, te mu želi mnogo sreće u nastavku karijere. Jednom Željezničar, uvijek Željezničar", poručili su iz tima sa Grbavice.

Boluspor je trenutno 13. tim turske Prve lige.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ende
Turska prva liga je ustvari druga liga .. da neko ne pomisli da je ovaj bulubulu spor u najjacoj turskoj ligi.
9 4
zizu82
Ko zadnji izađe naka ugasi svjetlo...
7 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi