Boluspor je novi klub Harisa Hajdarevića?

Veznjak Plavih u Turskoj?

Boluspor je novi klub Harisa Hajdarevića?

M. Šljivak

Haris Hajdarević će po svemu sudeći karijeru nastaviti u Turskoj.

Mladi veznjak napustit će ekipu Željezničara, a njegov novi tim bi trebao postati turski drugoligaš Boluspor.

Hajdarević je, prema određenim informacijama, već potpisao ugovor sa ovim klubom i uskoro će sve biti zvanično potvrđeno.

S obzirom na to da je 22-godišnji veznjak bio pod ugovorom sa Željezničarom, Plavima će turski klub uplatiti određeni iznos na ime odštete.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Boluspor je trenutno na 13. poziciji turske Prve lige. Imaju 19 osvojenih bodova i za sada su bliži borbi za ostanak, nego borbi za plasman u play-off za Super ligu.

Hajdarević je protekle polusezone odigrao 18 utakmica za Željezničar, a ranije je pored tima sa Grbavice igrao za tuzlansku Slobodu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Asam85
Ovo je za sada najveće Željino pojačanje.
1 5
SonPen1946
GASI NAM SE RAVA PLAVA, RAVA PLAVA!
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi