Haris Handžić dvostruki strijelac u pobjedi Ufe

Prijateljska utakmica

Haris Handžić dvostruki strijelac u pobjedi Ufe

Bh. internacionalac Haris Handžić bio je raspoložen u prijateljskoj utakmici između Ufe i Luch Energiyje. 

Ufa pripreme za nastavak sezone u ruskom prvenstvu odrađuje u Sochiju, a ovaj put protivnik je bila Luch Energiya koja je savladana sa uvjerljivih 4:1.

Za vodstvo Ufe na poluvremenu od 1:0 pobrinuo se Sylvester Igboun u 25. minuti utakmice, da bi potom naš Haris Handžić u 62. i 65. minuti povisio na 3:0. Uspjela je Ufa preko Dmitrija Stotskiyja dodatno povisiti vodstvo, a gol za konačnih 4:1 viđen je u 74. minuti. 

Handžić, koji je ujedno bivši bh. reprezentativac, bilježi odlične partije na pripremama i ovo mu je bio sedmi gol u šest odigranih utakmica. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti