Haris Handžić napustio libanski Al-Ahed

Ponovo je slobodan igrač

Haris Handžić napustio libanski Al-Ahed · Saznajemo

Endin Čaušević

Iskusni napadač Haris Handžić ljetos je potpisao ugovor s libanskim Al-Ahedom.

Handžić je na kraju prošle sezone nakon tri godine napustio Sarajevo, te je odlučio karijeru nastaviti u dalekom Libanu.

Ovaj 31-godišnji napadač je potpisao za Al-Ahed jednogodišnji ugovor, a s ovim klubom nastupao je Azijskom kupu.

Ipak, kako saznaje SportSport.ba nakon nešto više od pola godine Handžić je odlučio da napusti Liban, te je sada slobodan igrač.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nekadašnji napadač Sarajeva vratio se u Bosnu i Hercegovinu, te ima nekoliko opcija za nastavak karijere, a uskoro će biti poznato ime novog kluba.

Handžić je ponikao u dresu Sarajeva, a u svojoj dosadašnjoj karijeri igrao je još za Lech Poznan, Velež, Rudar Prijedor, Vaduz, Borac, Ufu, Rijeku, Debrecen i Zrinjski.

Top Komentari

Petraaa
Hare je dobar igrač i dobar dečko.
4 2
pjanke.sa
Vrati li se u Sarajevo ja cu pocet plakat
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi