Poruka Handžića Sušiću: Nek se neki zapitaju za svoje postupke

"Jednom braća, zauvijek braća"

Poruka Handžića Sušiću: Nek se neki zapitaju za svoje postupke

E. Škorić

Nekadašnji bh. reprezentativac Tino Sven Sušić je prije pet dana postao slobodan nakon što je sporazumno raskinut ugovor između njega i FK Sarajevo.

Dvadesetdevetogodišnji veznjak na Koševo je stigao u februaru prošle godine kao slobodan igrač, a u Bordo dresu upisao je 32 nastupa u kojima je postigao dva pogotka i ostvario dvije asistencije.

U Premijer ligu je stigao kao veliko pojačanje i zvučno ime, no na Koševu stvari nisu išle onako kako su planirali i on i sam klub, pa je došlo vrijeme za rastanak.

U bogatoj karijeri nosio je dresove Standard Liegea, Hajduka, Genka, Mac. Tel Aviva, Antwerpa, Venla i Hartberga.

Njemu je zanimljivu poruku putem društvenih mreža uputio još jedan bivši igrač Sarajeva, Haris Handžić. Njih dvojica dijelili su svlačionicu i čini se da su ostali u dobrim odnosima.

"Nikad nisam volio da se posebn o govorim pišem o ljudima itd., ali jedino mogu reći da mi je drago što sam te upoznao i što si moj brat zauvijek. Nek se mnogi zapitaju za svoje postupke. Jednom brat zauvijek brat!!! Sretno brate moj i drago mi je što smo dijelili dobre i loše trenutke u mom FK Sarajevu! Sarjevo će biti a sve ostalo će proći", poručio je Handžić.

Oglasi

Ubrzo je dobio odgovor od Sušića, koji je podijelio objavu na Instagramu uz komentar: "Brate moj obostrano je".

Handžić se u bordo klub vratio na ljeto 2018. godine, ali na kraju sezone odlučio je da napusti klub s Koševa nakon što mu je istekao ugovor.

Ovaj 31-godišnji napadač odlučio je ponovo da se okuša u inostranstvu i to u dalekom Libanu.

Naime, Handžić je potpisao ugovor s tamošnjim Al Ahedom, a libanonski klub ozvaničio je njegov dolazak putem Instagrama.

Al Ahed je u prošloj sezoni završio na petoj poziciji na tabeli i imali su deset bodova manje od prvoplasiranog Al Ansara.

Handžiću je ovo novi odlazak van granica naše zemlje, a prvi put otišao je početkom 2009. godine kada je iz Sarajeva prešao u Lech.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pored toga ovaj napadač u dosadašnjoj karijeri igrao je još za Velež, Rudar Prijedor, Vaduz, Borac, Ufu, Rijeku, Debrecen i Zrinjski.

Handžić je u prošloj sezoni u svim takmičenjima u dresu Sarajeva odigrao 39 utakmica, te je postigao sedam golova i upisao šest asistencija. Sezonu je završio titulom pobjednika Kupa BiH.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BordoBijeli
Suti bolan vas dvojica ste nas najvise kostali titule.Sad bi igrali grupe KL da nije vas i onog debila Pejovica.
23 3
Kladionicar_iz_mira
Cao braco. Stotine hiljada ste uzeli za setanje po terenu. Zapitajte se stvarno za svoje postupke.
16 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi