Haris Handžić produžio ugovor sa FK Sarajevo!

Ostaje na Koševu

Haris Handžić produžio ugovor sa FK Sarajevo!

M. Šljivak

Iskusni napadač Haris Handžić (29) produžio je ugovor sa FK Sarajevo.

Iako je prije nekoliko mjeseci bio na izlaznim vratima kluba dolazak Vinka Marinovića na klupu Bordo tima promijenio je stvari i odlučeno je da se Handžići ponudi novi ugovor.

On je novi ugovor i prihvatio. Na Koševu će ostati do juna 2021. godine i pokušat će dodatno da poveća svoj niz golova u Bordo dresu.

Ukupno ih je dosad zabio 26 u 124 odigrane utakmice u dresu Sarajeva, a prvi je postigao još davne 2007. godine u meču protiv Orašja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sarajevo je moj klub. Tu sam započeo karijeru i sretan sam što ostajem. Iza nas je jako uspješna sezona, morat ćemo mnogo raditi da ostvarimo dobre rezultate i ove godine, ali vjerujem u kvalitet saigrača i stručnog štaba", rekao je Handžić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sikter2027
neki i nisu svjesni koliko je ovaj momak bitan prvobitno u svlacionici, dijete Sarajeva...kontas?
6 2
A Južna Koreja? A obostrano zadovoljstvo?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti