Sarajevo riješilo dugovanja, uskoro će svi biti registrovani!

Uplaće novac od transfera Kovačevića

Sarajevo riješilo dugovanja, uskoro će svi biti registrovani!

Edmir Škorić

Fudbalski klub Sarajevo u narednom periodu, odnosno u ostatku sezone bit će jači za nekoliko igrača.

Bordo tim je dobio novac od transfera Vladana Kovačevića u poljski Rakow, a onda izmirio dugovanja Poreskoj upravi, pa će sada krenuti u proceduru registrovanja stranih igrača.

Kako nam je saopšteno iz Sarajeva, očekuje se da proces bude brz za igrače kojima se dozvola produžuje, a to su Velkoski, Fanimo, Oremuš, dok će nešto više potrajati registarcija igrača koji su ovog ljeta došli, a to su Darko Lazić i Vicko Ševelj.

Nakon reprezentativne pauze Sarajevo će ugostiti ekipu Veleža i već tada možemo da očekujemo daleko jači sastav Bordo tima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Uostalom, i sam trener Goran Sablić moći će s klupe da vodi ekipu, a do sada to nije bio slučaj.

Tim s Koševa je nakon sedam odigranih kola treći na tabeli sa 13 bodova i ima tri boda zaostatka za liderom Tuzla Cityjem.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

PRESEDAN
Škoriću,idemo u goste Veležu,samo lupate
13 0
Rajvosa2019
Napokon , tesko za gledati ono mucenje - jedva cekam da se sve sredi da vidimo kako ce mo stojati na terenu , a trebat ce i vremena da se to uigra i da se sloze kockice / sve to moze biti samo bolje
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi