Haris Harba našao novi klub, danas postigao i gol

Nekada igrao u Premijer ligi BiH

Haris Harba našao novi klub, danas postigao i gol

Nekadašnji nogometaš Sarajeva i Olimpika Haris Harba karijeru će, kako stvari stoje, nastaviti u Češkoj.

Posljednji angažman ovaj bh. internacionalac je imao u Albaniji, tačnije u Kukešiju, ali obzirom da se u ovom klubu i nije mnogo naigrao, saradnja između dvije strane je prekinuta već nakon šest mjeseci.

Ipak, za novim angažmanom Harba nije dugo tragao. Već se priključio pripremama češkog prvoligaša Slovačkog, a za ovaj klub danas je nastupio i u prijateljskoj utakmici protiv Kromeriza u kojoj se upisao i u listu strijelaca.

Nakon utakmice onim što je pokazao Harba bili su zadovoljni i u klubu, pa se stoga u narednim danima očekuje i ozvaničenje saradnje.

Potražite više informacija na temu 1. Liga:

Kroz dosadašnju karijeru Harba je već imao priliku igrati u Češkoj za Hradec Kralove, Jihlavu i Zlin. Još se, između ostalog, okušao u Olimpiku, Sarajevu, Kukešiju, Spartaku, Bucheonu, Erzurumsporu...

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi