Haris Medunjanin nastavlja karijeru u Segundi?

Blizu povratka u Valladolid

Haris Medunjanin nastavlja karijeru u Segundi?

Haris Medunjanin će najvjerovatnije već u zimskom prelaznom roku napustiti Deportivo iz La Corune, u kojem se nije naigrao.

Za reprezentativca Bosne i Hercegovine se interesuje nekoliiko klubova, ali na Riazor još uvijek nije stigla niti jedna zvanična ponuda.

Španski mediji javljaju da bi Medunjanin karijeru mogao nastaviti u Valladolidu, za koji je već nastupao u periodu od 2008. do 2010. godine.

Pored Medunjanina, ovaj španski drugoligaš u svoje redove želi vratiti i Sisinija Gonzáleza poznatijeg pod nadimkom Sisi, koji je također nastupao za Valladolid od 2009. do 2012. godine.

Prema pisanju španske dnevne štampe, Medunjanin ne bi imao ništa protiv povratka u Valladolid, za koji ga vežu lijepe uspomene.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Valladolid, koji se nekada takmičio u Primeri, igra veoma lošu sezonu i nalazi se tek na 13. mjestu španske Segunde sa svega šest bodova više od 19. Albacetea, koji je u zoni ispadanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.