7

Komentari (7)

Barbarez9
J…vam on mater i vas clanak..da nema ljiljana ne bi ni pisali o njemu
nestofino
Eh ovo je ta PRIČA patriotizma ⚜️.
A ti @HamzaVojvoda pogledaj na BHT1 prijenos MISE u ime svetog katoličkog blagdana šta znači Bog i kako treba biti PONIZAN a ne BAHAT. Kako treba poštovati SVE ljude / INSANE ovog svijeta / dunjaluka.
Poštuj druge i drugačije da bi tebe poštovali. Ž !!!
E.Car
Taj @HamzaVojvoda je chetalj prerušeni upratio sam ga, međutim nije jedini i ne vrijedi trošiti riječi na njih. Ima ovdje na portalu dosta normalnih momaka sa kojima možeš komentarisati a takve samo na ignor ili samo prijavi dok ga ne banuju!!!
green_dragon
Oj vojvoda sivi pticu....pomilkis me po glavicu....
nestofino
@green_dragon pisaj ga. Sve rečeno.
Nemojmo iz poštovanja prema momcima iz redakcije jer kakvi god da su NAŠI su i treba imati obzira da i oni hrane sebe i svoje porodice od ovog portala. Jbga brate moj život je Cirkus Colorado. Ž!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti