9

Komentari (9)

enko
Cuj nemogi sve zvati.pa bolan faruk te sto zoves i sto su u klubovima na klupi malo.ohladi.za njih znamo probaj druge momke koji su trenutno u formi i igraju pani ovog momka. ebla te vise tvoja otrcana demagogija.
Dtox
Da a Mesanovica si pozvo, biservi budcnost naseg fudbala haha. Poserem ti se u usta lazovr. Nakon one bruke u Slovackoj trebo si biti bivsi
Mowzilla
Ako ga ne pozove do jeseni, momak ce ohladiti i ponadat ce se opet pozivu iz svice kao lani...
enko
Ebi ga mozila i mi smo krivi.kada nekinigrac kao ovaj tabakovic zbog ovih razloga ide negdje drugo mi pljujemo po igracu.te vaki te naki a vidis da se faruk usemio sa menadzerima.
Mowzilla
@enko Ja nikada ne bi pljuvao prvo po igracu prije nego sto pljunem na savez i menadzere. Igraci se jednostavno ne mogu nekom nametati drugacije nego kroz igre i rezultate. Svako ko se namece preko medija i raznih intervjua, njega nit je ikad bilo nit ce ikada biti cestito u repci. Primjera za to ima mali milion, a ne zna se je li gore njihovo nametanje medijsko ili (ne)rad saveza. Mozda je cak i trener najmanje kriv koliko su krivi scoutinzi i ulaganja u iste...
DamirT
I pozvat ces opet nekog debila tipa Mesanovic. Haj ne rise Boga ti
Adnanos
Fakat me Hadzija iritira sa svojim glupim izjavama. Covjek kao da je retard.
user1670868528
Momak je mrak .
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.