Trener Mošćanice

Haris Tafoli: Sve utakmice doživljavam strastveno, pa tako i ovu danas

M. Šljivak

Mošćanica je danas na Grbavici pobijedila Vrbanjušu sa 1:0 i tako se sa ovim timom izjednačila na vrhu tabele Kantonalne lige.

Aldin Hadžić je postigao jedini gol na ovoj utakmici, a nakon meča je zadovoljstvo zbog tri osvojena boda izrazio trener Mošćanice Haris Tafoli.

"Izgarali smo svih 90 minuta i zasluženo pobijedili u ovoj utakmici. Ovo je dokaz da se u kantonu igra dobar fudbal. Mislim da treba više ljudi da obrati pažnju na ovu ligu, ima ovdje kvaliteta", rekao je Tafoli.

Mladi trener je utakmicu vodio sa dosta emocija.

"Svih 90 minuta sam uključen u utakmicu. I ja sam dio ekipe, još sam dosta mlad, tako da sve to doživljavam veoma strastveno", istakao je trener Mošćanice.

Bracin šou na Grbavici: Mešetari koji rade u sportu, radili su i danas

Trener Vrbanjuše Alija Braco Hadžiosmanović tvrdi da je sudija danas sudio tendenciozno u korist Mošćanice.

"Mošćanica je dobila. Vrlo bi ružno bilo šta reći, jer momci su se borili, ali sudija je tendeciozno sudio za Mošćanicu. Vrbanjuša je na prvom mjestu, ali mi nemamo uslova za dalje. Tri boda trebaju da nam vrate, protiv Igmana imamo tu utakmicu i mi faktički bježimo tri boda", rekao je Braco, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga KS - Grupa B:

"Mi smo gore Mošćanicu dobili 1:0, oni su nas ovdje 1:0. Mi imamo utakmicu zaostatka. Čestitao bih svima u protivničkoj ekipi, oni su nas danas dobili, neću ništa da govorim, ali mešetari koji rade u sportu, radili su i danas. Čestitam svim igačima Mošćanice na zasluženoj pobjedi, tako da nemam šta da kažem".

Vrbanjuša i Mošćanica nakon 12 kola imaju po 27 osvojenih bodova.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi