Harisa Medunjanina želi Chicago Fire, ali i bivši klub

Ugledna Marca otkriva

Harisa Medunjanina želi Chicago Fire, ali i bivši klub

Špekulacije vezane za transfere u taboru Deportiva vrte se isključivo oko našeg veznjaka Harisa Medunjanina. 

Bh. reprezentativcu ugovor sa Deportivom važi do kraja sezone, međutim šanse da ostane u prvoligaša iz La Corune su minimalne i do kraja januara trebalo bi biti poznato gdje će Haris Medunjanin nastaviti svoju karijeru. 

Iako su sve glasnije špekulacije o interesu drugoligaša (Oviedo, Valladolid, Mallorca, Alaves) za njegove usluge, španska Marca otkriva da su na listi zainteresovanih još Chicago Fire iz MLS-a i Maccabi Tel Aviv za kojeg je nastupao u periodu u između 2010. i 2012. godine. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Jedno je sigurno, čelnici Deportiva neće stvarati probleme Medunjaninu i spremni su mu čak i pomoći pri realizaciji transfera. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi