Harold Mayne-Nicholls u posjeti TC Butmir

Cilj posjete su pregovori o potencijalnim saradnjama u narednom periodu

Harold Mayne-Nicholls u posjeti TC Butmir

Novinar i bivši dužnosnik FIFA-e, Harold Mayne-Nicholls danas je u pratnji koordinatora sportskog segmenta Fudbalskog kluba Sarajevo, Emira Hadžića, posjetio Trening centar Butmir. 

Harold je obnašao i funkciju predsjednika Čileanskog saveza, za vrijeme čijeg mandata su osvojena dva naslova prvaka Copa America takmičenja.

Cilj posjete Nichollsa su pregovori o potencijalnim saradnjama u narednom periodu, odnosno formiranje turnira na kojem bi učestvovale mlade selekcije Čilea i Bosne i Hercegovine.

“Ponosni smo što smo u prilici ugostiti gospodina Harolda. Tokom susreta razgovarali smo o Sarajevu, Trening centru i dobrim rezultatima koje je tim ostvario u okviru jesenjeg dijela sezone. Govora je bilo i o Akademiji, te njenom značaju za prvi tim”, riječi su Emira Hadžića, koordinatora sportskog segmenta FK Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tokom posjete Harold je upoznat sa sportskim rezultatima koje ostvaruju sve selekcije Fudbalskog kluba Sarajevo, trenažnom procesu, te uslovima u Trening centru Butmir.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi