Pripreme FK Sarajevo: Od Sarajeva preko Ljubuškog do Turske
Prozivka je zakazana za 13. januar, a od 1. do 14. februara izabranici Husrefa Musemića će formu brusiti u Turskoj.

Poznat plan priprema

Pripreme FK Sarajevo: Od Sarajeva preko Ljubuškog do Turske

Adnan Beganović

Fudbaleri aktuelnog lidera premijerligaške karavane, FK Sarajevo, nalaze se na zasluženom odmoru, a iako je do prozivke ostralo još 20-ak dana već je poznat plan i program priprema.

Izabranici Husrefa Musemića "motore će upaliti" 13. januara za kada je planirana prozivka nakon koje će u naredna dva dana biti obavljeni i ljekarski pregledi.

U Sarajevu će Velkoski i društvo ostati do 18. januara kada će otputovati za Ljubuški gdje će ostati do 24., a najvjerovatnije će u Hercegovini odigrati i jedan prijateljski susret.

Završni dio priprema za drugi dio sezone u kojem će Bordo tim "jurišati" na duplu krunu biće najvjerovatnije obavljen u Turskoj i to od 1. do 14 februara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U Turskoj će izabranici Husrefa Musemića odigrati nekoliko utakmica, a imena protivnika biće poznata u narednim danima, a nezvanično saznajemo da će Bordo tim odmjeriti snage sa nekoliko respektabilnih evropskih klubova.

Na kraju dodajmo i da su u Sarajevu prezadovoljni zbog produženja saradnje sa Benjaminom Tatarom i Amarom Rahmanovićem, te da se radi na produžavanju saradnje sa igračima koji nisu ugovorom vezani za Sarajevo duži vremenski period.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vanja8
Ma samo nastavite da meljete momci....Šampionski
49 1
josejose
Svaka čast upravi kluba Sarajevo !!
40 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi