18

Komentari (18)

haris1000
Ma gdje će nuditi Sterlinga koji vrijedi u parama kao kejn,gluposti pisete
ArmiNN
Guardiola ,necemo trošiti previše na napadace... Isto Oni: (Lagano je biti najbolji u Engleskoj sa 700m odbranom,a Gdje je DeBruyne,Mahrez,Ederson.. Lijepo lijepo :)
MaDaj
Stvarno, Ja sam glupo covijek ali od Guardiolinog preuzimanja citija 16/17, Potrosio Je 1,032 Mil, dok je recimo Chelsea i sa zabranom transfera jedne godine uspio potrositi 981, ili ti united sa 852... u tom vremenskom periodu uspio je osvojiti 3 EPL, i oboriti pun K rekorda lige... poredjenja radi ... U istom vremenskom periodu Barcelona je potrosila 1,154 :) :) :)
MaDaj
Dragi novinar, Covijek nije spomenuo no jednog igrača u Tivtu od kojeg si napravio članak. U slučaju da citi ikada dovede kane-a glavna motivacija za to bi bila pravila oko stranih igrača u Engleskoj. Tako da sterling kao zamjena nebih imao smisla. Isto tako, citi dovodi napadača jer ima samo jednog, zašto bi ga uključili u razmjenu? Dakle jesus nema smisla ;)
rime_
Da su Barcelona ili Real poslali ponudu bilo bi ok. City privlaci vise hejtera na komentare i ss.ba vise zaradjuje. Ovo je smijesan clanak da se upecaju poluidioti. City ne namjerava dovesti Kane-a.
MaDaj
po poslao je Real za Mbape-a po pisanju SS i nigdje da neko napadne hahahah
edin_93
Glupi englezi ne vide da im City uništava ligu, nego od ovakvih stvari prave senzaciju... I bez njega bi bilo veliko iznenađenje da iduće sezone City ne osvoji titulu. Ako je po nečemu engleska liga prepoznatljiva onda je to što je najzanimljivija, City to polako uništava.
rime_
Unistava City ligu pobjedama i titulama dok Chelsea i United vise trose i bacaju pare na promasene transfere.
edin_93
Nađi mi podatak gdje United i Chelsea više troše od Citya?
MaDaj
@rime_ naravno, uništava ligu, kada je united osvojio osam puta u 11 godina to nije činilo ligu “uništenom” to je bio “nezaustavljivi” tim.. danas kad neko drugi može do vrha, to vise nije fer, hahahah
edin_93
Nisam navijač Uniteda ni najmanje, ali United u tim sezonama nije novcem osvajao titule, imali su pravog trenera i igrače koji su ginuli za klub. Dok sad plaćaju bezveze nenormalne cifre a rezultata nigdje,ali svejedno troše novac koji su oni zaradili, nije došao neki šejk pa dao svoje pare.
Zgrege
MaDaj
@edin_93 zezas? kao prvo jedna od najvecih legendi kluba Giggs je kao klinac otet od citija, kao drugo Gary Pallister, Neil Webb, Paul Ince, Mike Phelan i Danny Wallace su placeni ebenih 8 miliona pounda u to vrijeme ... Pallister i Ince su bili kicma tima prvih godina postojanja EPL.. Naravno nakon toga bilo je lakse privuci mlade talente u klub i raditi na njihovom razvoju... (nesto u smisli Sancho, Foden danas).... Glupo mi je ovo prepucavanje majke mi, nema smisla.. City trosi pare od sponzorstva i slicnih gluposti u doba FFP, dok su "velikani" europskog fudbala trosili beskonacne cifre i upadali u dogove i probleme godinama kada niko nije ni obracao paznju na njih i to nikom nije smetalo... sada kada postoji KONKURENCIJA u ligi, odjednom sve smeta ... ?
edin_93
Nećemo dalje raspravljati, ne govorimo uopće o istoj stvari tako da je glupa rasprava, ja sam mislio na jedno ti na sasvim drugo otišao. Ali dobro, drago mi je da ima na portalu ljudi koji znaju raspravljati kulturno i lijepo, bez prostačenja. Nismo se razumjeli u ovoj temi, ali biće prilike u nekoj drugoj, a trebalo bi mnogo pisanja da raspetljamo hehe. Sportski pozdrav!
MaDaj
hehe, neki drugi put onda :)
user1604593678
Koje preseravanje više sa ovolikim novcem,pa dokle više,tko jos danas vrijedi 100 miliona,de brojite do 100 miliona koji su to novci boze sacuvaj Nadam se da ce netko ovome stati ukraj vise!!!
MaDaj
Ponovit ću 1896ti put, citi je jedini klub koji MOŽE a nikad NIJE platio igrača preko 70 milliona, svaki ostali klub koji može je to DAVNO učinio..
user1599499530
I onda se zale kako treba neka super liga jer klubovi propadaju nemaju para ovo bacanje para smanjit kakvih 100 miliona za te pare kupis stadion i klub kompletan
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.