Tottenham nikada nije bio na takvom iskušenju: Manchester City poslao zvaničnu ponudu za Kanea!

Građani ne štede

Tottenham nikada nije bio na takvom iskušenju: Manchester City poslao zvaničnu ponudu za Kanea!

E. Čaušević

Engleski napadač Harry Kane ovog ljeta će najvjerovatnije napustiti ekipu Tottenhama.

Kane je već nekoliko sezona glavni igrač londonskog kluba, ali je nezadovoljan zbog činjenice da s Tottenhamom još uvijek nije osvojio neki značajniji trofej. Nakon što ovaj klub nije izborio plasman u Ligu prvaka postalo je jasno da će teško zadržati Kanea.

Očekuje se da će engleski napadač nakon Evropskog prvenstva i zvanično saopštiti da želi napustiti Tottenham, a već se uveliko povezuje s nekoliko evropskih klubova.

Međutim, kako stvari stoje čini se da ćemo Kanea i naredne sezone gledati u Premiershipu, ali u dresu nekog drugog kluba.

Naime, novinar Fabrizio Romano objavio je danas da je Manchester City pokazao najveći interes za Kanea, te da će klub s Etihada učiniti sve kako bi doveo ovog napadača ovog ljeta.

Romano je na Twitteru objavio da je danas City poslao i zvaničnu ponudu na adresu Tottenhama i očekuju da će uspjeti dovesti Kanea s obzirom na ono što su ponudili londonskom klubu.

Oglasi

Manchester City je spreman da plati čak 100 miliona funti za Kanea, ali pored toga i da pošalju jednog igrača u Tottenham.

Navodno, pored 100 miliona funti iz Cityja su ponudili trojicu igrača na raspolaganje Tottenhamu, a oni mogu da biraju između Gabriela Jesusa, Raheema Sterlinga i Aymerica Laportea.

Ova ponuda je sigurno itekako primamljiva čelnicima Tottenhama iako ne žele da prodaju Kanea, ali čini se da će ga teško zadržati. Bit će zanimljivo pratiti da li će prihvatiti ponudu i kojeg igrača će izabrati ukoliko to urade.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kane je u prošloj sezoni bio ponovo sjajan jer je na 49 utakmica u svim takmičenjima uspio da postigne čak 33 gola i upiše 17 asistencija.

On je ponikao u Tottenhamu, a još je igrao na posudbama u Leyton Orientu, Millwallu, Norwichu i Leicesteru.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ArmiNN
Guardiola ,necemo trošiti previše na napadace... Isto Oni: (Lagano je biti najbolji u Engleskoj sa 700m odbranom,a Gdje je DeBruyne,Mahrez,Ederson.. Lijepo lijepo :)
2 4
user1604593678
Koje preseravanje više sa ovolikim novcem,pa dokle više,tko jos danas vrijedi 100 miliona,de brojite do 100 miliona koji su to novci boze sacuvaj Nadam se da ce netko ovome stati ukraj vise!!!
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi