Manchester City spremio novu ponudu za Kanea, čini se da Tottenham neće izdržati

Još jedan veliki transfer

Manchester City spremio novu ponudu za Kanea, čini se da Tottenham neće izdržati

E. Škorić

Engleski prvak Manchester City nakon Jacka Grealisha želi dovesti i Harryja Kanea.

Na Etihadu ne odustaju od Kanea, bez obzira na tvrdoglavost Tottenhama. Spremili su novu ponudu od čak 150 miliona eura.

Čini se da Cityju novac nije problem, dokazuju to iz godine u godinu, a sada na sve načine žele da dovedu igrača koji je ponikao u Tottenhamu, ali koji je ranije ovog ljeta priznao da je spreman za novi korak u karijeri i za klub u kojem bi se borio za trofeje.

Za prvi tim je Kane odigrao 336 utakmica i postigao je 221 gol, ali nije osvojio nijedan trofej i upravo to je razlog što razmišlja o odlasku.

Pogodili su ga nedavni negativni komentari od strane navijača Spursa, koji vjeruju da je Englez uveliko glavom na Etihadu i da se zbog toga nije pojavio na treningu Tottenhama.

"Prošlo je gotovo deset godina otkako sam debitovao za Spurse. U svakoj od tih godina ste mi vi navijači pružali veliku podršku i ljubav", započeo je saopštenje Kane i nastavio je:

"Zbog toga me boli to što moram čitati neke komentare koji su se pojavili protekle sedmice i koje dovode u pitanje moj profesionalizam".

"Ne želim ulaziti u pojedinosti situacije, samo želim saopštiti da nikad ne bih i nikad nisam odbio trenirati. Vraćam se u klub sutra, kao što je planirano".

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nikad ne bih ugrozio odnos sa navijačima koji su mu davali takvu podršku. Tako je i ovog puta", saopštio je Kane.

Top Komentari

rime_
ss.ba i dalje hejterski prema City-u. Kada ce clanak za Utd i Chelsea poceti sa „ Čini se da Cityju novac nije problem, dokazuju to iz godine u godinu“ ?
4 6
King_Kenny
...pa ima li ikakvo j*beno ogranicenje u ovoj EPL ili moze jedna ekipa pokupovati sve moguce igrace?...uvesti salary cap kao u Spaniji i izbacivati u 6. ligu ko ga preksi...sj*base fudbal totalno,potrosili su 5 milijardi u zadnjih 5 sezona.
5 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi