10

Komentari (10)

Viper20
Opet ce mu Uefa bit kriva kad ne osvoji trofej
King_Kenny
...pa ima li ikakvo j*beno ogranicenje u ovoj EPL ili moze jedna ekipa pokupovati sve moguce igrace?...uvesti salary cap kao u Spaniji i izbacivati u 6. ligu ko ga preksi...sj*base fudbal totalno,potrosili su 5 milijardi u zadnjih 5 sezona.
rime_
O cemu pricas? Koje je to igrace City doveo. Utd je potrosio vise u zadnjih 5 godina. ****o jedno hejtersko. ss.ba ti baci udicu i ti se ribica upecas.
Viper20
United platio Sancha 85m,ovaj 100m City je milijardu potrosio Utd oko 600m,sta seres.plasticaru
rime_
A Varane? Majmune
rime_
City osvojio ligu 3x u 4 godine. Koliko i sta je Utd osvojio?
rime_
ss.ba i dalje hejterski prema City-u. Kada ce clanak za Utd i Chelsea poceti sa „ Čini se da Cityju novac nije problem, dokazuju to iz godine u godinu“ ?
user1614932756
Sine chelzi ima mladu akademiju igraca ko city united skupa igraca na posudbama prodanih talenata more,plus imao zabranu 2 god dovodenja ikoga sve igrala njihova djeca maltene o cem ti pricas
Squadron
@user1614932756 Ma dzaba je pricati kretenu o tome, bio clanak pozitivan ili negativan o City-u on ce ga prokomentarisati negativno, ss samo tako nastavite, dobili ste novog gaziju ali izgleda da ovaj ne mrzi rivale, nego klub kojeg prati
user1614932756
Prljavi harry sto bi rekao komentator sa Obn-a vrhunski napadac za engleske lige dusu dao.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.