Harry Kane ne želi više čekati bolje dane u Tottenhamu i spreman je za odlazak
Foto - EPA

Sve se glasnije piše o odlasku iz ekipe

Harry Kane ne želi više čekati bolje dane u Tottenhamu i spreman je za odlazak

M. Šljivak

Tottenham bi narednog ljeta vrlo lako mogao ostati bez prve zvijezde Harryja Kanea.

Engleski mediji jučer su donijeli informaciju kako 26-godišnji napadač više nema strpljenja da u dresu Spursa čeka trofeje i spreman je da ode iz kluba.

Navodno, Kane je spreman napustiti klub i obući dres Manchester Uniteda. Ne želi sjajni napadač da čeka stvaranje novog tima i navodno je spreman da tokom ljeta napusti Tottenham i pređe u Manchester United.

Menadžer Uniteda Ole Gunnar Solskjaer je napravio mnogo promjena u ekipi. Tokom ljeta bi trebao napraviti još nekoliko promjena, a pored Kanea je primarna meta Jadon Sancho iz Borussije iz Dortmunda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kane je dobar dio ove sezone propustio zbog povreda, a u karijeri je u postigao 181 gol u 278 utakmica za Spurse.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi