4

Komentari (4)

prometej
Kao da se bavite prodajom igrača pa znate šta je puno, a šta malo
Mahatma.Barbie
Čovjek u najboljim godinama. Daje golove, asistira. Svojevrsni je brend, još je Englez. S obzirom na bazu navijača širom svijeta Manchester bi uzeo 100 miliona eura samo na dresovima. Kad se uzmu u obzir sve stvari vezane za Kanea, 120 miliona funti nije puno.
ADNAN_BRANKO
Pa ne znam koji klub mora biti toliko "glup" da u ovim vremenima da ovoliku cifru za Kane, na stranu sve, on je vrhunski napadač i zaslužuje biti u klubu koji iole osvaja trofeje, ali ova suma novca je užasna i nerealna.
Bohemia
Brate kako mozes lupati takve stvari?Imaju klubovi koji posjeduju novac i oni kome taj isti treba. Ko ima i platit ce... to sto ti pises ispade isto kao da svi sada trebamo piti TUTI FRUTI kolu, a ne coca colu, jer kao teska su vremena ?... nidje veze
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti