Harry Kane spreman otići iz Tottenhama, ali njegova cijena je ogromna
Foto - EPA

Levy postavio cifru

Harry Kane spreman otići iz Tottenhama, ali njegova cijena je ogromna

M. Šljivak

Harry Kane spreman je napustiti Tottenham.

Sjajni napadač već je isfrustriran činjenicom da Spursi godinama ne mogu da dođu do trofeja, a on ih silno želi osvajati.

Zbog toga je Kane spreman da ode. Ozbiljno razmatra tu mogućnost, ali to nikako neće biti lako.

Prvi čovjek Tottenhama Daniel Levy postavio je zaista ogromnu cifru koju bi tražio od klubova za transfer fantastičnog napadača i ona iznosi 120 miliona funti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Rijetki su timovi koji su spremni da plate ovu cifru. Kane se najviše povezivao sa Manchester Unitedom, ali ni Crveni đavoli nisu za sada spremni da plate toliko novca.

Kane je u dresu Spursa odigrao 326 utakmica i zabio je 214 golova.

Promo

Top Komentari

ADNAN_BRANKO
Pa ne znam koji klub mora biti toliko "glup" da u ovim vremenima da ovoliku cifru za Kane, na stranu sve, on je vrhunski napadač i zaslužuje biti u klubu koji iole osvaja trofeje, ali ova suma novca je užasna i nerealna.
7 1
Mahatma.Barbie
Čovjek u najboljim godinama. Daje golove, asistira. Svojevrsni je brend, još je Englez. S obzirom na bazu navijača širom svijeta Manchester bi uzeo 100 miliona eura samo na dresovima. Kad se uzmu u obzir sve stvari vezane za Kanea, 120 miliona funti nije puno.
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi