10

Komentari (10)

Eno30
Najvise sanse ima Manchester da ga dovede u Real nece a i Real kupuje Mbape treba tu kesirati veliki iznos u Chelsea ne vjerujem da ce radi navijaca oba kluba su iz Londona a izjava Gvardiole kaze da nece kupovati napadaca. A Unitedu je potreban napadac sa obzirom da Marisal nije u nekoj formi a Cavani pitanje koliko ce ostati u Unitedu jer godine cine svoje a i njegova zelja je da se vrati u latino Americu u neki klub da tamo zavrsi karijeru
user1614932756
Chelsea da je pametan doveo bi ovog decka provjereni napadac sve ono sto njima fali da budu kompletan tim
pjanke.sa
Daj ga u Sarajevo umjesto Mesanovica.
Mahatma.Barbie
Da su u Manchesteru pametni poslali bi Ser Alexa Fergusona da poprica sa njim, da ga nagovori da pređe u taj tim. Najbolje bi se uklopio. Sa strana Rashford i Martial, iza Kanea Fernandes i Pogba. Prejaki bi bili. City i Chelsea ipak mislim da nisu dobre opcije za njega.
Adi1
A Cavani mi Trebao Da Grijee Klupu ?
Mahatma.Barbie
Pa i ovako nije uvijek u prvoj postavi, većinu sezone ulazio sa klupe jer je Martial igrao od početka(do povrede).Cavani klasični golgeter, dok Kane i zabija i asistira. Cavani ima ugovor na godinu, 34. su mu na kraju iduće sezone. Kane ima još 6-7 dobrih sezone ispred sebe.
green_dragon
Ma kakav United....ode on u Real
Mahatma.Barbie
@green_dragon Čovjek hoće da ostane u Engleskoj jer mu je cilj da obori Shearerov rekord u broju golova u Premiershipu.
Red
Cavani još jednu sezonu, iduće godine će Solskjaer ponovo pokušati Haalanda da dovede.
ragge
Odavno je trebao otici, šteta je da ovakva igračina propada u Totenhemu.. jedan od najboljih napadača trenutno
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.