16

Komentari (16)

Ma to je Bayern posluso ove sto placu da Bayern krade igrace u Bundesligi i slabi konkurenciju. Sazalijo se veliki Bayern na njih. Samo da se zna!! Bayern ima para vise nego i citava Saudija samo sto nisu blentavi u Bayernu ko u Arabiji da se rasipaju.
Delminium
Nije ni Bayern viŝe ŝto je nekad bio.Lani su izvalili nenormalne pare za propalog De Lighta ,sad 110 miliona za prosječnog 30 godiŝnjeg napadaĉa.
Ne možeš ti to bošnji napaćenom objasniti
Da, on će postići svojih 20-25 golova ili više. Ekonomski najgora kupovina Bayerna , To je zbog ocaja rukovodstva!!!!! Živi bili vidjeli
Twista
@Ajah20 opet ti neznalice! Zar nisi rekao nece nikada u Bayern, idite po Fulkruga? Kakav ovo sunovrat se desi? Samo disi pasa, opet si u kanalu nekom!
Ne kaki bambuse , digo ti se kurcic a poslije grupne faze lp biće kme kme kme
user1674297497
Barcelona,Real,to su timovi za njega,šta će u Bajernu,jedino objašnjenje da nikwnjtip igrati za neki drugi engleski klub, plus još samo 47 golova mu trebalo da stigne Širera,zavrsice kao Sadio Mane,
Twista
Polahko, nece u Barcelonu, da im Bayern ne bi opet uvalio 8, samim tim su Spursi ozbiljniji, primili su 7 od Bayerna. A ti popij casu vode i dodaj jedno 2 kocke secera.
user1674297497
Ne razumijem ovaj tvoj glupi odgovor,115 bundes.liga zaradom,kakav motiv tu imaš više,osim.nabijanja statistike i uzimanja 25 miliona godišnje,pametan je Kane,u 30 godini života dobija ugovor na 4 godine,zabijace 50 golova po sezoni i uzet 100 milona lagano,što bi se lomio po Engleskoj.
Twista
Kako god da okrebes, priznao ti ili ne. Ali Harry nije ni jednu titulu uzeo nikada! Nista…ovdje ce imati sansu da se bori za LP. Pa samim tim ima smisla moj komentar itekako, druga stvar sto ti ne gotivis neki tim pa nemas postovanja prema istom. A uz to sve na stranu, na stadionu ce ga gledati najvise ljudi i uvijek ce imati sanse da pobjedi timove koje si ti nabrojao!
user1622973733
Glup si i pun predrasuda prema njemackoj ligi i klubovima. Bayern jedan od najvecih klubova svijeta pisao je historiju ovo igre koju zovemo fudbal,toliko je velik klub da ti koji ne zna nista o tome jer pricas po navici zasnovanoj na dnevnoj propagandi.Njemacka je imala toliko šampiona kroz historiju kao nijedna druga liga,a ti konju da si pratio zavrsnicu prosle sezone nebi tako pricao,zato ne budi ljubomoran na ovaj ogromni vanvremenski klub,koji je Klub,Brend,multinacionalna kompanija,organizacijski model za sve klubove svijeta,banka itd...
Kakvu Lp bambuse opet fasadu šmrces , kakav konj , proce grupnu fazu i aufiderzen ....ne lupaj
Čuj LP buhabuhahaha
Kakva LP opet šmrces fasadu bambuse , grupna faza i kraj
user1674297497
Cirkus Klub,zato im je i nadimak holivud
amadeus21
Hvala Bogu da je otišao iz truhlog Tottenhama...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.